آشپزی

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه | پیتزا در ماهیتابه تابه پیتزا | پیتزا

روشی ساده برای درست کردن پیتزا در تابه. کافی است خمیر مناسبی تهیه کنید و بقیه مراحل در یک چشم به هم زدن آماده می شود.

پیتزا همیشه زیباست اگر می‌توانستیم پیتزا را در خانه درست کنیم تا مطمئن شویم که سالم است، آن را بیشتر دوست خواهیم داشت. ارتباط با مجله تفریحی خبری یوبیراک دنبال کنید طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه خواندن.

مواد خمیر

  • 1 کیلو آرد همه منظوره (حدود 8 پیمانه)
  • 30 گرم نمک (یک و نیم قاشق)
  • 700 گرم آب ولرم (2 و 3 چهارم فنجان)
  • کره 60 گرم
  • 40 گرم روغن زیتون (حدود 3 قاشق غذاخوری)
  • 5 گرم مخمر خشک فعال

مواد تشکیل دهنده سس پیتزا

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • حبه سیر رنده شده
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری عسل

مواد تشکیل دهنده پیتزا

  • روغن زیتون
  • 500 گرم پنیر موزارلا کم چرب
  • پنیر موزارلای تازه ورقه شده 300 عدد
  • پپرونی به میزان لازم
  • ارگانیک یا نعناع به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه

مرحله اول

آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره، روغن زیتون و مایه خمیر را خوب با همزن بزنید. وسط مخلوط آرد را با قاشق سوراخ کنید و محتویات کاسه دیگر را داخل آن بریزید.

هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط به یک گلوله خمیر خیس تبدیل شود. سپس آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید تا 30 دقیقه بماند.

فاز دوم

خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در آورید. برای چرب کردن سه قابلمه از روغن زیتون استفاده کنید. در هر قالب یک خمیر بریزید.

خواندن این مطلب را از دست ندهید
خورشت تره فرنگی | طرز تهیه خورشت تره فرنگی سوپ تره فرنگی با گوشت

سطح سوم

یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی و معطر شود.

رب گوجه فرنگی و تکه های چیلی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​کار را ادامه دهید تا مخلوط کاراملی شود.

مرحله چهارم

گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 30 دقیقه بجوشانید. هر از گاهی هم بزنید.

سس را از روی حرارت بردارید و با عسل و نمک مزه دار کنید و در مخلوط کن بریزید یا بگذارید خنک شود و با همزن معمولی هم بزنید.

مرحله پنجم

فر را با دمای 450 درجه گرم کنید. خمیر را به آرامی تا لبه های تابه بغلتانید. با قاشق 4 تا 5 قاشق غذاخوری از سس را روی خمیر بریزید و روی خمیر را کمی بپوشانید. روی خمیر پنیر موزارلای کم چرب بپاشید. سپس با فلفل دلمه ای تزیین کنید. با روغن ارگانیک یا پونه کوهی و کمی روغن زیتون بریزید.

مرحله آخر طرز تهیه پیتزا در ماهیتابه است

پیتزا را در طبقه وسط فر قرار دهید. بگذارید 15 دقیقه یا بیشتر بپزد. از یک قاشق کوچک استفاده کنید و گهگاه آن را زیر پیتزا چک کنید. وقتی رنگ خمیر طلایی شد و پنیر آب شد و قهوه ای شد پیتزا آماده است.

پروپوزال مطالعهطرز تهیه مرغ کبابی در منزل.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.