آشپزی

طرز تهیه مرغ کبابی جوجه کبابی | مرغ کبابی و سبزیجات

کباب مرغ کبابی یکی از غذاهای خوشمزه مجلسی ایران است که با طعم های مختلف تهیه می شود. مرغ کبابی بسیار خوشمزه و لذیذ است.

کباب مرغ کبابی یکی از راه هایی است که می توانید مرغ کباب را در تابه یا فر کبابی کنید و تست کنید و یا حتی می توانید این کباب مرغ خوشمزه را برای تعطیلات درست کنید و روی زغال بگذارید تا کباب شود. مرغ کبابی با سبزیجات طعم بسیار خوبی دارد. با مجله تفریحی خبری یوبیراک دنبال کنید طرز تهیه مرغ کبابی یاد می گیرد.

عناصر

  • 2 عدد سینه مرغ
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • دم کرده زعفران غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
  • آب پیاز 1 عدد
  • 2 قاشق غذاخوری لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار
  • 2 قاشق غذاخوری بادام هندی آسیاب شده
  • 2 عدد پیاز
  • 2 عدد بادمجان
  • کدو تنبل 2 عدد
  • 2 عدد فلفل دلمه ای
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه، پودر سیر به مقدار لازم

ادویه تنوری در تهیه انواع مرغ کبابی بسیار مفید است.

    مرغ کبابی

طرز تهیه مرغ کبابی

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان و مکعب برش دهید. مواد را به دو قسمت تقسیم کنید، در یک ظرف زعفران، کمی روغن زیتون، آبلیمو، آب پیاز، نمک، فلفل سیاه و ادویه تند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد مخلوط شوند. سپس روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید مزه دار شود.

فاز دوم

رب انار، پودر گردو، کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به قسمت دیگر اضافه کنید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید، در ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا طعم آن گرفته شود.

خواندن این مطلب را از دست ندهید
طرز تهیه برنج سرخ کرده چینی؛ پر فیبر و پروتئین

مرغ کبابی و سبزیجات

سطح سوم

سپس کدوها را با پوست به صورت حلقه حلقه درآورید، بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید، پیاز را 4 حلقه و فلفل دلمه ای را برش دهید.

مرحله چهارم

سپس سیخ های چوبی را که قبلا در آب خیس کرده اید از آب جدا کنید. حالا یک حلقه بادمجان، یک عدد مرغ زعفرانی، بعد یک عدد کدو، دوباره مرغ، بعد پیاز و مرغ و بعد فلفل و در آخر سیخ یک عدد بادمجان. مرغ ترش را به همین ترتیب به سیخ بکشید. حالا سیخ ها را در سینی فر می گذاریم و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه می گذاریم تا پخته شود یا می توانید در ماهیتابه سرخ کنید و با برنج زعفرانی سرو کنید.

اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید، شفته سماق کاشانی را در مجله بخوانید.

مرغ تند

پروپوزال مطالعه: ناهار چی میپزی؟

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.