آشپزی

تهیه پودر سبزیجات | ته آب سبزیجات | طرز تهیه ته خمیر

حتما برای شما هم پیش آمده که خورشتی مانند خرده سبزی درست کنید و مقداری در یخچال بماند. اما ممکن است بخواهید روز بعد چیز جدیدی را امتحان کنید.

غذاهایی را که همه دوست دارند بجوید. البته اکثر ما وقتی این کلمه را می شنویم به تاهین مرغ یا تاهینی فکر می کنیم که با بسیاری از غذاهای رستورانی سرو می شود. شاید کمتر نام تاهین سبزی را نشنیده باشید، اما جالب است بدانید که با انواع خورش ها مانند نان سبزی و گوشت چرخ کرده، می توانید تاهین خوشمزه درست کنید. بدون اغراق، آب سبزیجات پرطرفدارترین سوپ ایرانی است. با مجله تفریحی خبری یوبیراک دنبال کنید ته آب سبزیجات را آماده کنید یاد می گیرد.

عناصر

  • دو و نیم پیمانه برنج
  • 4 قاشق غذاخوری ماست
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 3-4 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • ½ قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده
  • خرده سبزیجات به میزان دلخواه

طرز تهیه آب سبزیجات

طرز تهیه آب سبزیجات

مرحله اول

اگر سبزیجات شما آب زیادی دارند، بگذارید چند فنجان بخورند. آب خورش گرفته و غلیظ شود. بهتر است برنج را قبل از خیساندن یک ساعت در آب خیس کنید. زعفران ساییده شده را روی ماست بریزید و بگذارید رنگ آن روشن شود.

فاز دوم

مثل همیشه برنج را با آب، چند قطره روغن و یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم. برنج را همیشه زنده بگیرید، به طوری که وقتی یک دانه از آن را بین انگشتان خود می شکنید، یک نقطه سفید بسیار کوچک در وسط آن وجود داشته باشد.

سطح سوم

در یک کاسه نسبتا بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال بزنید. سپس ماست زعفرانی و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. برنج را آبکش کرده و با این مخلوط خوب مخلوط کنید.

خواندن این مطلب را از دست ندهید
کیک گلابی | طرز تهیه کیک گلابی | دستور گلابی | کیک گلابی دارچینی

طرز تهیه ته خمیر

مرحله چهارم

نیمی از مخلوط برنج را در قابلمه بریزید. از وسط گود می کنیم و آب سبزی را داخل آن می ریزیم. حالا بقیه برنج را روی آن بریزید تا کاملا سطح آب سبزیجات را بپوشاند و به دیواره قابلمه نخورد.

شعله متوسط ​​را به مدت 10 دقیقه روی شعله قرار دهید و سپس شعله را کم کنید. بعد از حدود 45 دقیقه تا یک ساعت غذای شما آماده سرو است.

نکات اصلی تهیه آب سبزیجات

  • سبزیجات شما باید به خوبی زهکشی شده و غلیظ باشند. در غیر این صورت ته تاک به خوبی از آب خارج نمی شود و تبدیل به خمیر می شود.
  • زعفران تخمیر شده باید غلیظ باشد.
  • از ماست غلیظ برای تهیه ته تاک استفاده کنید. اگر ماست حاوی نمک است، مقدار نمک موجود در برنج را کاهش دهید.

به چین کریمه

پروپوزال مطالعههمچنین ترفندهای خرده سبزیجات را بخوانید.

برنامه را دانلود کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.